Online English Department

Szerzői jogi nyilatkozat

1. Nyilvános anyagok
Honlapunk nyilvánosan elérhető szöveges anyagaira (az oktatóanyagokra, a játékok és tesztek szövegeire, az Olvasóterem anyagaira, a Blog szövegeire) másféle megjelölés hiányában a Creative Commons alább megjelölt licensze érvényes:

Creative Commons License
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs
2.5 Hungary License

Ezek alapján ezek a szövegek nem kereskedelmi célra, változatlan formában és a forrás megjelölésével minden egyéb korlátozás nélkül bárhol, bármilyen célra, bármilyen formában felhasználhatóak: bemutathatóak, előadhatóak, sokszorosíthatóak stb. Az oktatóanyagaink szabadon terjeszthetők akár nyelvtanfolyami tananyagként is, ha a felhasználásukért semmilyen plusz költséget nem számítanak fel a hallgatóknak vagy más felhasználóknak, megjelölik a forrást és nem változtatnak a szövegen.

A forrás megjelölése:
Interaktív helyeken (pl. internetes honlapon) a "Forrás: Online Angol Tanszék" vagy a "Forrás: www.angoltanszek.hu" szöveget kell kattintható hivatkozásként megjelölni a szöveg elején vagy végén. Nem interaktív (nyomtatott, video stb) formák esetén a "Forrás: Online Angol Tanszék - www.angoltanszek.hu" szöveget kell közölni a szöveg elején vagy végén.

Ha szeretnéd felhasználni valamely, a Creative Commons licensz alá eső anyagunkat, kérjük, értesíts minket róla. (Ez nem engedélykérés, csupán szeretnénk tudni az anyagaink nyilvános felhasználásáról.)

2. Bejelentkezéshez kötött anyagok
A csak a hallgatói vagy tanári bejelentkezés után elérhető tanfolyami anyagok, a rendszert működtető szoftverek, a honlap egyéb megoldásai és minden más esetében minden jogot fenntartunk, azokat az Angol Tanszék Bt. írásbeli engedélye nélkül semmilyen módon és formában nem lehet felhasználni.

3. GNU-GPL, Public Domain stb.:
Honlapunk mind a nyilvános, mind a bejelentkezéshez kötött részében felhasznál olyan szövegeket, képi, video- vagy hanganyagokat, adatbázisban tárolt adatokat, szoftvermodulokat, eljárásokat, technikai és más megoldásokat és kódrészleteket, amelyek a GNU-GPL vagy más, korlátozásokat tartalmazó de szabad felhasználást biztosító licensz alatt állnak, vagy mindenféle korlátozás nélkül felhasználhatóak (Public domain). Ezekre továbbra is az eredetileg megjelölt licensz érvényes. A licensz típusát ezeknél az anyagoknál külön jelöljük.

www.angoltanszek.hu
www.englishdepartment.eu

search EN EN EN | Saját szótár | A filmkritikát, könyvkritikát és ilyeneket reviewnak hívjuk. (A critic egy ember, a critique pedig kritizálás, negatív)