Fix tanmenetű kurzusok - hogyan működik?

1. Nagyon tömören

A kurzus tanára kiadja a soron következő feladatokat. Te bejelentkezés után látod majd a kiadott feladatokat. Ezeket elvégzed itt a honlapon, online. Mindegy mikor, csak a megadott határidőre készen kell lenned a feladatokkal. A feladat elvégzése közben kérdést írhatsz a tanárnak az illető feladathoz csatolva. Ha végeztél egy feladattal, megjelölöd, és ezzel "elküldted" a tanárnak ellenőrzésre. A tanár a feladatleadási határidő letelte után ellenőrzi, kommentálja a megoldásaidat, és ha kérdést tettél fel, arra is válaszol. Ezek után kiadja az újabb feladatcsomagot.

2. A kurzusok indulása és beíratkozás

Nézd meg a kurzusválasztékban, milyen tanfolyamokra jelentkezhetsz és íratkozz be rá. Beíratkozni csak regisztrálás és bejelentkezés után tudsz. A kurzusra jelentkezésnél te döntöd el, hetente hányszor akarsz feladatcsomagot kapni. A tandíj megérkezése utánkezdheted is a tanulást.

3. Tanmenet, tanfolyamtípusok, szintek

A kurzusok általános leírását a kurzusválasztékban láthatod, és a tanmenet főbb elemeit is ott olvashatod. Beíratkozott hallgatók azonban a kurzus teljes és részletes tanmenetét is láthatják.

4. Néhánt egyéb infó, ami érdekelhet téged jelentkezés előtt:

  • Nincsenek órák. A feladatokat akkor végzed el, amikor akarod, csak a határidőket tartsd be!
  • A tanárral kizárólag írásban kommunikálhatsz. Ez pozitív is: az írás megmarad, bármikor újra olvashatod őket, ráadásul időhöz sem vagy kötve (nem kell tudnod, mikor lesz online a tanárod).
  • Nem a számítógép oktat, hanem hús-vér tanár! A feladatmegoldásaidat alaposan ellenőrzi a tanár. Akkor is ír majd tanácsot, ha a megoldásod jó, de pl. más is lehetne.
  • Automatikus naplót készít a rendszer. A régi feladatokat újra megnézheted, A jegyzetekkel, esetleges kérdésekkel és tanári válaszokkal együtt.

Kurzuskínálat és jelentkezés itt

search EN EN EN | Saját szótár | Hát nyilván eddig is tudtad, hogy a window a wind-ből jön. De azért jó, nem?