Szókincs: a munka világa

15 feladatcsomag, 5200 Ft

Kurzusleírás

A kurzus során alaposan felvirágoztathatod a munkával kapcsolatos szókincsedet. Noha más kurzusunkban is szerepel a téma, itt olyan részletességgel tárgyaljuk a témát, amely már elegendő ahhoz, hogy a munkádról és a munkahelyedről magabiztos szókinccsel tudj angolul beszélni vagy írni.

Azt tartottuk szem előtt, hogy milyen szavak és kifejezések szükségesek a ma modern vállalati munka során, elsősorban az alkalmazotti oldalt tekintve (és kevésbé a felsővezetés vagy a stratégiai üzletvitel oldaláról).

A kurzus során sok-sok mintaszöveget vizsgálunk meg és elemzünk a szókincs oldaláról. Számtalan feladat lesz, amelyben a tanult szavakat fel kell használnod szövegben, mondatban, illetve olykor saját fogalmazásban is. Hangfelvételeket és számos képi anyagot is használunk majd. Megismerkedünk az angol és amerikai szokásokkal a különféle szövegek segítségével, de a magyar rendszer bemutatását is szem előtt tartjuk.

A kurzust különösen is ajánljuk azoknak, akik külföldön vagy angol nyelvi környezetben szeretnének dolgozni, akiknek szüksége van arra, hogy angolul részletekbe menően beszéljenek vagy írjanak munkahelyi dolgokról és eseményekről, vagy akik nyelvvizsgára készülnek - illetve mindazoknak, akik "csak úgy", a nyelvtudásukért szeretnék szókincsüket fejleszteni a témában.

Tanmenet

Online English Department